Koszyk Twój koszyk jest pusty ...


Kategorie produktów
ubrania robocze-komplety
bluzy robocze
ogrodniczki robocze
spodnie w pas robocze
spodnie w pas robocze krótkie
nakolanniki
odziez i obuwie dla ochrony
odzież ostrzegawcza
odzież medyczna, gastronimiczna
odzież gastronimiczna
odzież spawalnicza
Odzież dla piaskarzy
odzież ostrzegawcza
kombinezony
kurtki, płaszcze
bezrękawniki, kamizelki
fartuchy
polary, softshelle
bluzy, swetry
koszule
koszulki polo
koszulki t-shirt
czapki, czepki
kaski, akcesoria
rękawice
obuwie robocze
maseczki, maski
filtry do masek
ochronniki słuchu
okulary, osłony twarzy
bariery, pachołki ostrzegawcze
taśmy ostrzegawcze
praca na wysokości
Torby / pasy narzędziowe
apteczki
znaki bhp
gaśnice
czyściwa
pasty do mycia rąk
Odroczony termin płatności
Szkoły
Wysyłka i dostawa
DPD
Śledzenie przesyłki
Metody płatności
bvisa
Certyfikaty
Laur Zaufania
» Polityka prywatności

Polityka prywatności


1.    Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) dalej „u.o.d.o.”, podanych przez osobę, której dane dotyczą, jest  JFK PARTNER GROUP, z adresem głównego miejsca wykonywania działalności: Ul. EKSPRESOWA 3, 03-183 WARSZAWA, posiadający NIP: 118-072-42-07, REGON: 015318911; adres e-mail: ubrania@jfk-partner.pl

2.    Administrator danych osobowych przetwarza dane osobowe na podstawie u.o.d.o. z uwzględnieniem przepisów ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 ze zm.).

3.    Administrator przetwarza dane osobowe osoby, której dane dotyczą, następujących celach:

   -  zawarcie umowy i jej prawidłowa realizacja,
   -  cele marketingowe w zakresie dozwolonym przepisami prawa,
   -  wysyłanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną - w przypadku uzyskania
      odpowiedniej zgody
   -  mailowy kontakt z osobą wypełniającą formularz kontaktowy na stronie internetowej.

4.    Przetwarzanie danych osobowych w innych celach niż określonych w pkt. 3 powyżej będzie możliwe po uzyskaniu odrębnej zgody, o której mowa w art. 23 ust. 1 pkt. 1 u.o.d.o.

5.    Administrator przetwarza następujące dane osobowe niezbędne do świadczenia usług drogą elektroniczną oraz zawarcia i realizacji umowy:

    imię i nazwisko;
    adres zamieszkania (dane adresowe);
    adres do korespondencji, jeżeli jest inny niż adres, o którym mowa w pkt. b);
    adres elektroniczny (e-mail);

Ponadto, ze względu na właściwość usługi i obowiązujące przepisy, Administrator przetwarza
następujące dane, niezbędne do prawidłowego świadczenia usług drogą elektroniczną oraz zawarcia i realizacji umowy:

    numer telefonu;
    NIP (w przypadku wystawienia faktury);
    nazwa firmy (w przypadku wystawienia faktury)

6.    Administrator, w celu realizacji umowy i prawidłowego wykonania zamówienia, może udostępnić dane osobowe odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 u.o.d.o., w szczególności firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki. W pozostałym zakresie dane osobowe mogą zostać ujawnione w przypadkach przewidzianych przepisami prawa lub w przypadku uzyskania zgody, o której mowa w art. 23 ust. 1 pkt. 1 u.o.d.o.

7.    Każdej osobie, której dane osobowe są przetwarzane przez Administratora, przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia danych osobowych jej dotyczących. W tym celu należy skontaktować się z Administratorem danych (dane kontaktowe znajdują się w ust. 1).

8.    Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Niepodanie danych osobowych lub ich usunięcie na żądanie użytkownika może uniemożliwi

9.    korzystanie z usług oferowanych przez Administratora w takim stopniu, w jakim dane są niezbędne do prawidłowego wykonania tych usług.

10.    Administrator przetwarza i zabezpiecza dane osobowe zgodnie z przepisami u.o.d.o., w szczególności z art. 36-39a u.o.d.o.

11.    Wszystkie dane osobowe podane przez Użytkownika i gromadzone przez Administratora w ramach oferowanych usług nie są widoczne dla pozostałych Użytkowników.

12.    Administrator nie odpowiada za skutki udostępnienia danych osobowych Użytkownika podmiotom trzecim w przypadku, kiedy to Użytkownik samodzielnie podał je do wiadomości innym Użytkownikom.

13    Administrator, wyłącznie za zgodą Użytkownika, upoważniony jest do przesyłania Użytkownikowi na podany przez niego w tym celu adres e-mail informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 ze zm.). Użytkownik ma prawo odwołania zgody na przesyłanie przez Administratora informacji handlowych, o których mowa w niniejszym punkcie. W tym celu należy przesłać stosowne żądanie na adres wskazany w ust. 1 lub mailowo na adres ubrania@jfk-partner.pl

14.    Administrator może zmienić niniejszą Politykę prywatności w każdym czasie, przy czym poinformuje o tym na stronie internetowej, drogą elektroniczną na wskazany adres e-mail lub przy logowaniu osobę, której dane przetwarza. Osoba ta ma prawo wyrazić sprzeciw na dalsze przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych zmienioną Polityką prywatności.

Przejdź do strony głównej
Wszystkie Prawa Autorskie Zastrzezone JFK PARTNER GROUP 2017 | Wykonanie: ATLANTIS-ART
Odziez robocza bhp - obuwie robocze - rekawice ochronne